Slim shoppen

Hoi hoi lieverds

Online shoppen is volledig in!
Als studente en zelfstandige heb ik super weinig tijd om te gaan winkelen en een hele dag in de stad rond te slenteren. Ik hou er ook niet van om van winkel naar winkel te gaan. Op het einde van de dag zijn mijn beentjes zooo moe!
De perfecte oplossing? Online shoppen.
Ik koop liever veel goedkope kledingstukken dan één duur. Geen merkkledij voor mij (dacht ik altijd). Is merkkledij een must? Nee totaal niet! Maar als je het toch goedkoop kan kopen, waarom zou je het dan laten liggen.

Wie mijn vorige blogs heeft gelezen weet dat ik zowel de Arcancil Paris lipsticks als Color Riche La Palette van L’Oréal Paris aan een leuk prijsje heb kunnen kopen.
Mijn geheim?
Vente-Exclusive
ShowroomPrivé
Zalando Lounge

Elke dag zijn er nieuwe merken die in de aanbieding komen.
Mijn favoriet is Vente-Exclusive.
Hier kan je gewoon met bancontact betalen en deze producten zijn niet altijd meteen uitverkocht, wat wel het geval is bij Zalando Lounge.
Pas wel op, het is suuuuuper verslavend!
Wat is er beter dan het gevoel wanneer de postbode voor de deur staat met een pakketje. Geweldig, toch?

18191654_10210177602969187_217598103_n

Eén van mijn recentere aankopen. Normaal geef ik niet meer dan €30 uit aan schoenen maar deze kon ik echt niet laten liggen. Normaal kostten ze €255 en ik heb (maar) €80 betaald. Ik kon er gewoon niet aan weerstaan…
Andere voorbeeldjes zijn de Arcancil Paris lipstick die normaal €14 kost en toen slechts €7, een jeansbroek voor €20 ipv €85,…

Kopen jullie veel online? Laat het me weten!

Veel liefs

Sarah ♥

 

 

 

6 comments
  1. wouw die schoenen zijn echt geweldig ene bedankt voor je tips, ik ga snel eens een kijkje nemen!

    1. Zeker doen! Het eerste wat ik s ochtends doe, is de nieuwe aanbiedingen checken 😅

  2. Ik shop bijna alleen maar online, maar het blijft duur. Dus ik ben blij met je tips!!! Die hakken zijn echt prachtig! Ik heb alleen blokhakken, kan je makkelijk op die dunne hakken lopen?

    1. Ik kan er vrij gemakkelijk mee stappen. Ze zitten goed en door die riempjes zit je voet ook vast, dat maakt het een stuk gemakkelijker!😃

  3. Zó dat is nog eens korting! Handige tips, ik shop graag online 🙂

    1. Blij dat je er iets aan hebt! En nu shoppen maar 😄🌸

Geef een reactie