About me

DSCN6939Wat is er verschrikkelijker dan jezelf te moeten voorstellen?
Het moment waarop ze zeggen ’s tel jezelf voor’ en je je eigen naam bijna niet meer weet.
Moeten nadenken over wie je nu eigenlijk bent, wat je later wilt bereiken en wat de rest over jou zou denken. Dat laatste is nog het ergste. Het enige wat ik altijd kan zeggen is mijn naam, wat ik studeer en af en toe vernoem ik een vakantiejob. Meer krijg ik er meestal niet uit.  Blij dat ik dit deze keer kan neerschrijven en niet met een knalrood gezicht voor een groep sta.

Mijn naam is Sarah Rottiers. Ik ben 21 jaar, geboren te Bonheiden en woonachtig te Rijmenam. Ik heb 2 lieve hondjes die een groot deel van mijn leven inpalmen. Momenteel zit ik in mijn 1ste Master Kinesitherapie en Revalidatie Wetenschappen. Ga ik hier later iets mee doen? Geen idee.
In mijn vrije tijd (de weinige tijd die je nog over hebt naast al dat studeren) ben ik beautyconsulente bij Jafra. Dit is een cosmeticabedrijf dat zijn producten enkel verkoopt via consulentes. Als studente vond ik dit de ideale bijverdienste omdat je je agenda zelf kunt schikken. En aangezien mijn interesse uitgaat naar cosmetica was dit naar mijn mening de perfecte job.
De overige tijd vind je mij meestal terug op de koers. Mijn vriend koerst (wielrennen) en natuurlijk sta ik aan de zijlijn om te supporteren.

Ik ben begonnen met deze blog omdat ik graag schrijf. Het liefst schrijf ik mijn gevoelens of mening neer in plaats van het te vertellen. Daarnaast ben ik veel bezig met beauty & fashion en vind dit de ideale manier om dat te delen.

De blog gaat voornamelijk bestaan uit beauty gerelateerde ‘artikeltjes’. Reviews over producten, eigen ervaringen, fashion,…
Hopelijk tot binnenkort!

Lots of love

Sarah

 

1 comment
  1. Super leuk geschreven!

Geef een reactie